Vart tog den argentinska regeringens guide till Bitcoin och Ethereum?

Bara en dag efter att Cryptonews.com gav dig nyheter om den argentinska regeringens publicering av en något överraskande guide till att köpa, handla och lagra Bitcoin Lifestyle, ethereum (ETH) och andra stora altcoins, verkar det som om Buenos Aires har haft andra tankar – och har tydligen dragit sin guide från nätet.

Även om webbadressen till guiden – med namnet “Vad är kryptokurser?”

är fortfarande live, efter att länken inte längre tar dig till en sida som en gång föreslog att crypto var ett sätt att “spara pengar” och lägga fram ” localbitcoins.com ” som en plattform för att köpa BTC och altcoin.

Istället listas sidan med ett 500-fel – HTTP-kod för när en server upptäcker att något är fel men inte kan ange exakt problemet.

I stället för de bästa argentinska ministeriet för rättvisa och mänskliga rättigheter – samlade tips om plånbokssäkerhet och att undvika falska kryptohandelsappar är det enda som återstår detta meddelande:

”Den här sidan eller webbplatsen är inte tillgänglig. Kontrollera adressen eller försök igen senare. ”

Vart tog den argentinska regeringens guide till Bitcoin och Ethereum? 102
Handeln med Bitcoin och altcoin i Argentina har skyrocket i år , med många medborgare som vill skydda sina besparingar och tillgångar från spiral fiat inflation.

Regeringen har emellertid inte visat sig vara antikrypto hittills och har ännu inte vidtagit några åtgärder för att stänga peer-to-peer-handeln eller skärpa sin reglering av krypto-utbyten – istället att införa en skattesats på 15% på kryptohandeln.

Cryptonews.com har kontaktat ministeriet för kommentarer och kommer att uppdatera denna artikel om och när ett svar kommer.

Vart tog den argentinska regeringens guide till Bitcoin och Ethereum?
Scroll to top