Ethereum Projecten Blijven bevriezen Munten beïnvloed door KuCoin Hack

Meerdere op Ethereum gebaseerde projecten die getroffen zijn door de KuCoin hebben ingegrepen…
Sommigen hebben hun ERC20-munten ingevroren, terwijl anderen de hardfabriek in gang hebben gezet.
Het KuCoin hackbedrag is gestegen tot 203 miljoen dollar en kan blijven klimmen.
Vrijwel direct na de KuCoin-hack kondigde het team van Tether aan dat het in totaal 33 miljoen USDT had gestolen van de beurs. Van dit bedrag was 20 miljoen USDT op basis van Ethereum. Tether zou nog eens 1 miljoen dollar bevriezen op het Omni-netwerk en nog eens 1 miljoen dollar op het Tron-netwerk.

Deze acties om gestolen geld van Bitfinex en Tether te bevriezen, zetten het tempo van andere getroffen Ethereum-projecten om de hackers ervan te weerhouden van hun overval te profiteren.

Opmerkelijke Ethereum-projecten Actie ondernemen tegen de hackers
Hieronder vindt u een lijst van Ethereum-projecten die snel handelen om gestolen ERC20-munten van KuCoin ongeldig te maken.

Ocean Protocol heeft in eerste instantie zijn slimme contract gepauzeerd en heeft besloten om een harde vork op blokhoogte 10.943.665 op het Ethereum mainnet uit te voeren om 8,6 miljoen dollar aan gestolen OCEAN-munten ongeldig te maken.
Orion (ORN) heeft besloten om een 1:1 ruil te doen Bitcoin Revolution bij blok 10.939.462 waardoor ongeveer 8,5 miljoen dollar aan gestolen penningen ongeldig wordt gemaakt.
Covesting heeft bevroren COV-munten geassocieerd met de KuCoin hack
SilentNotary zal nieuwe SNTR-munten opnieuw uitgeven.
Het team van Crypterium heeft een e-mail gestuurd naar de houders met het advies om geen interactie te hebben met het Ethereum adres met de gestolen CRPT fondsen.
Andere projecten die geen betrekking hebben op het milieu en die soortgelijke acties ondernemen
Bovendien werden ook projecten op andere netwerken getroffen door de KuCoin-hack en ook zij hebben besloten om soortgelijke maatregelen te nemen. Zij omvatten:

VELO Labs zal alle getroffen 122 miljoen VELO-munten op het Stellar netwerk ongeldig maken.
Kardian Chain zal een 1:1 ruil uitvoeren om de KAI-houders te beschermen tegen de hack.
Het totale gestolen bedrag is gestegen tot 203 miljoen dollar.
Op het moment van schrijven is het totale bedrag aan gestolen geld van KuCoin gesprongen naar $203 miljoen nadat KuCoin crypto-adressen in verband met de hack bleef verstrekken. Hieronder staat een lijst met de nieuwe adressen van Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin SV, Stellar (XLM), Tether (USDT) en Tron (TRX), die KuCoin heeft gepubliceerd als zijnde verbonden met de hack.